50-річний Ектор Хіменес-Браво вперше показав свою юну обраницю: “Моя люба, дуже сумую за тобою”

Ектор Хіменес-Браво - завидний холостяк, про якого мріють багато дівчат. Проте, чоловік ретельно приховував всі подробиці особистого життя до нинішніх пір.

Ектор Хіменес-Браво. Герой цього матеріалу здобув в Україні шалену популярність завдяки проєкту “МастерШеф”. Він роками оцінював кулінарні таланти наших кухарів. Сам також паралельно розвивався у професійній справі: видавав книжки та почав вести свій особистий блог в Інстаграмі.

Проте, фанатів цікавило не лише його майстерність за плитою, а й особисте життя. Офіційно Ектор – неодружений.

Що відомо про романи Ектора Хіменеса-Браво?

Популярний шеф ніколи не приховував, що вмів зводити дівчат з розуму. Проте, половинку свою так і не знайшов. Найвідомішим романом були стосунки з Тетяною Стребковою, яка брала участь у “МастерШефі”. Білявка однозначно підкорила серце знаменитості, але під вінець її зірковий чоловік не повів.

Ектор Хіменес-Браво і Тетяна Стребкова

Натомість, після років мовчання, Хіменес-Браво показав в Інстаграмі свою обраницю, яку у небезпечний час відправив поза межі України:

“Моя люба, дуже за тобою сумую. Між нами кілометри – я в Україні, а ти далеко. Знай, я завжди поруч. Твій голос і твоя посмішка заряджають робити мене більше. Для країни та людей. Скоро ми зустрінемося, обіцяю”

Обличчя дівчини кухар спеціально не показує, але видно, що обраниця Ектора дуже полюбляє стильні укладки та може похизуватися пишною шевелюрою.

Нагадаємо, що в Україні почав шеф працювати із 2009 року, а вже у 2017 Хіменес-Браво розгорнув тут видавництво своїх книжок з усіма секретами кулінарії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.