Таємна кохана Ярославського Ольга Мартиновська натякнула на усиновлення сироти: вже зібралася у дитбудинок

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська сколихнула мережу розмовами про сиріт з українського дитячого будинку. Усі деталі в статті.

Відома українська кулінар Ольга Мартиновська під час війни намагається робити усе від неї залежне, аби прискорити перемогу та допомогти тим, хто в її помочі має негайну потребу.

На початку військових дій вона організувала безкоштовну кухню, а також взялася доставляти життєво необхідні ліки киянам, без яких вони б просто померли. Не дивлячись на шалені витрати та неймовірну втому, Ольга працювали день і ніч.

Після декількох місяців вона дозволила собі поїздку закордон для влаштування благодійних вечерь. Нарешті вони з Ярославським зустрілися і змогли знову насолодилися співпрацею.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку

А нещодавно зірка вразила своїх фанатів новиною про візит до дитячого будинку.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку. Скріншот особистої сторінки зірки

“Дитячий будинок чи дитячий прихисток у Львівській області… Дітки, які втратили батьків під час війни. Маю намір завітати до них і не тільки”

У подорож Ольга рушила без Володимира Ярославського, а зі своєю донечкою Вірою. Вочевидь, зіркова родина хоче допомогти діткам не тільки морально, але й матеріально. А можливо, Ольга має можливість запропонувати зе більшу допомогу дитині чи діткам, які залишилися без батьків, і замінити їм рідних.

Нагадуємо, поки що неможливо офіційно усиновити дитину, адже у воєнний час вельми важко знайти родичів сиріт. А це необхідна процедура, аби діти потрапили до правильних рук.

Про бажання стати батьками сортів заговорили такі зірки, як Данієль Салем, Мамаріка, Юрій Горбунов, Наталія Могилевська та багато інших знаменитостей.

Схожі статті

Це могли бути квіти від коханого: чому 38-річна Огнєвіч досі незаміжня – повна версія співачки

Злата Огнєвіч неодноразово намагалася побудувати стосунки, проте всі її спроби закінчувалися повним крахом. Чому досі незаміжня, хоча так давно цього хоче?

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?