Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова: паломниця і боксер пов’язали свої долі

Скандально відома паломниця Оксана Марченко та колишній боксер В'ячеслав Узелков виявилися доволі близькими одне для одного людьми. Дізнайтеся, що їх пов'язує.

Вже давно ім’я Оксани Марченко не згадується без Віктора Медведчука. З початком повномасштабної війни росії проти українського народу ця скандальна пара продемонструвала своє відношення до ситуації дуже яскраво. Екс-телеведуча наразі знаходиться в рф, а її благовірний сидить під вартою в Україні, куди потрапив, намагаючись втекти до дружини.

Та раніше Марченко була популярною персоною на українському телебаченні, завдяки чому побудувала зв’язки з багатьма впливовими українцями. Наприклад, вона товаришувала з Ігорем Кондратюком, з Володимиром Кличком у Оксани є спільна дитина, а з В’ячеславом Узелковим її поєднують ще більш особливі стосунки.

Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова

Оксана Марченко довела, що небайдужа до В’ячеслава Узелкова

В 2021 році в рамках авторської програми Марченко “Паломниця”, присвяченій християнським традиціям, вона похрестила В’ячеслава Узелкова. В той момент у житті боксера тягнулася чорна смуга після скандального розлучення з фітнес-тренеркою Мариною Боржемською.

У своїй промові після хрестин Оксана заявила, що Господь пробачив В’ячеславу усі гріхи, а відтепер за його спиною завжди стоїть янгол-охоронець.

Оксана Марченко довела, що небайдуже ставиться до В’ячеслава Узелкова

Не виключено, що через війну в Україні стосунки між зірковою хрещеною і хрещеником були розірвані, оскільки Марченко нині вважається зрадницею, тоді як Узелков стоїть на боці добра, підтримує ЗСУ та засуджує знаменитостей, з якими особисто знайомий і які у цю темну годину мовчать.

Схожі статті