Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого 66-річного чоловіка-мільярдера Захура: “В мене красень!”

Знаменита українська співачка Камалія виступила на захист свого немолодого чоловіка-багатія Мохаммада Захура. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Камалія руками намагалася позбавитися амплуа білявки, яка влаштувала свою кар’єру за рахунок немолодого, вле дуже заможного чоловіка. Артистка та її мама Інна Петрівна неодноразово підкреслювали, що Камалія прославилася задовго до того, як зустріла пакистанського бізнесмена-металурга.

Камалія серед ночі влаштувала розбірки через свого чоловіка-мільярдера Захура

Тим не менш, Наталії вдалося захистити від нападок аудиторії не тільки себе, але і чоловіка. Взимку зірка рушила разом з дітьми на відпочинок до Карпат. Там вона частенько виходила на зв’язок. Артистка обожнює спілкуватися з шанувальниками у прямому ефірі, тож обрала саме такий спосіб комунікації. У якийсь момент один з фанатів образив її чоловіка, назвавши його “чуркою”. Співачка вирішила не ігнорувати ксенофобський вислів користувача мережі, і поставила його на місце публічно.

“Ви знаєте, в мене чоловік не чурка. Він в мене красень, гарний, розумний. Багато жінок, мільйони жінок хотіли опинитися на моєму місці. Бажаю вам всього щасливого і хорошого. Катайтесь собі на здоров’я”, — прокоментувала зірка.

Варто відзначити, що бізнесмен свого часу зайнявся підприємництвом на сході України, коли економіка була на доволі низькому рівні. Йому довелося пройти через неймовірні складнощі. І навіть під час війни пакистанець підтримував Україну не тільки фінансово, але і відіграв певну роль на політичній арені.

Схожі статті