У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина: зірка приховувала малюка задовго до весілля з Потапом

Відома українська співачка Настя Каменських роками приховувала хлопчика, якому колись стала матір'ю. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, Настя Каменських за довге життя та успішну кар’єру не встигла стати матір’ю. Декілька років тому стало відомо, що вона вийшла заміж за продюсера Потапа, і шанувальники очікували на скоре поповнення, яке так і не сталося. Втім, у минулому артистки є вельми цікаві деталі, і навіть фігурують діти.

Настю Каменських розкритикували у мережі
У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина

У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина

Так, близько 10 років тому преса підозрювала, що у Насті Каменських та Геннадія Вітера роман. Обґрунтовували журналісти цю думку дуже просто: зірки постійно світилися разом.

У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина

Знаменитості досить довго відмовчуватися з цього приводу, але згодом продюсер не витримав і розповів правду. Знаменитостей об’єднувала дитина. Справа в тому, що Настя та Геннадій свого часу похрестили хлопчика. Їхній похресник вже давно виріс, і як заявляє продюсер з ростом вищий за нього.

У Насті Каменських і Геннадія Вітера є спільна дитина

Звісно, і зараз зірки постійно бачаться, але тепер їх об’єднує лише робота. Співробітництво то починається, то закінчується, але між хрещеними батьками залишається гармонія та шанобливе ставлення одне до одного. Варто відмітити, що в Олексія Потапенка також є похресник – Іван Горбунова. Сусіди зіркової пари Катя Осадча та Юрій Горбунов одразу після народження хлопчика запропонували Потапу стати хрещеним батьком. Тож у будинку Насті та Олексія завжди можна почути дитячий сміх.

Що стосується Геннадія, то він веде більш закритий образ життя. Чоловіку прописували романи з найрізноманітнішими артистками, навіть з Таїсією Сватко, яка вважається таємною дружиною Олега Винника.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.