Після втечі Олега Винника з України стало відомо, що зірка ховається через важку хворобу: “Таюне піклується”

Відома українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу новиною про погане здоров'я Олега Винника. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відомий український музикант Олег Винник зник з інформаційного простору з початку війни в Україні. Зірка опублікував декілька публікацій, але спроби шанувальників налагодити зв’язок навідріз ігнорує. Зокрема повелитель вовчиць не реагує на запитання про його втечу до Німеччини.

Після втечі Олега Винника з України стало відомо, що зірка ховається через важку хворобу

Олег Винник більше не вийде на українську сцену? Оля Полякова видала секрет повелителя вовчиць
Після втечі Олега Винника з України стало відомо, що зірка ховається через важку хворобу

Не так давно до обговорення ситуації з Олегом Винником долучилися зірки. Першими його пригадали Оля Полякова та Маша Єфросиніна, які заявили, що його “ніде не видно”. Потім долучився і Валерій Харчишин, який побачив афіші Олега та припустив, що музикант планує виступати в Німеччині. Не втрималося і багато інших зірок, які відверто почали жартувати над поведінкою Олега. Наприклад, комік Еллерт заявив, що розшукується повелитель вовчиць, щоб почав донатиьм для ЗСУ. Тобто знаменитість повідомив, що Олег не займається благочинністю, не дивлячись на ситуацію. Однак нещодавно Суперблондинка зробила заяву, яка змусить задуматися.

Так, Оля Полякова вважає, що в Олега важка хвороба

“Те, що я чула, має серйозні проблеми зі здоров’ям. Не знаю, можу я це говорити чи ні… Я думаю, хай він сам цю інформацію оприлюднить, а то знову почнуться якісь заяви від мене, – розповіла Полякова в інтерв’ю “ЖВЛ”.

Після втечі Олега Винника з України стало відомо, що зірка ховається через важку хворобу. Скріншот коментарів під публікацією музиканта

Варто відзначити, що наприкінці зими і фанати відмічали, що Олег дуже погано виглядає і цікавилися в нього, чи не захворів він. Тим не менш, за цей рятівний круг для його репутації Винник не чіпляється і ніяк не коментує новину про хворобу.

Схожі статті