Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу: змінив роботу хореографа на дещо інше

Знаменитий український хореограф Влад Яма декілька місяців приховував своє реальне місцеположення, але видав себе. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Відомий український хореограф Влад Яма просто обожнює Сполучені Штати Америки, тому зовсім не дивно, що у якості прихистку він обрав цю країну.

Влад Яма повідомив, що тепер його син Леон — не єдиний у зірковій родині
Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу

Сам танцівник не поспішає розкривати деталі, та й взагалі будь-яку інформацію пов’язану з його нинішнім місцем проживання. Однак інформація про його акаунт говорить про те, що власник сторінки знаходиться саме в Сполучених Штатах.

Варто відзначити, що велика кількість артистів приховала можливість відстежувати їхнє місце знаходження для фанатів, але Влад не став цього робити, можливо все ж таки з огляду на довірливі стосунки з аудиторією.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу. Скріншоти особистої сторінки хореографа

Декілька місяців зірка був без роботи, але нещодавно вирішив утримувати родину та запропонував підписникам брати в нього уроки танців онлайн. Варто відзначити, що свіжими знімками він не ділиться, але щоб підтримувати популярність свого блогу оприлюднює архівний контент.

Після втечі з України Влад Яма осоромився і показав свою ганьбу. Скріншот особистої сторінки хореографа

Так, нещодавно він показав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію про яку йому нагадав Facebook. Зірка відчув сором, адже на цій фотографії він постав з газонокосаркою на подвір’ї свого заміського будинку в Києві та запропонував користувачам послуги газонокосильника.

Варто відзначити, що в середині зими Влад дуже дивно поводився. Через загрозу війни хореограф розтягу був канікули в Сполучених Штатах, але врешті-решт був вимушений повернутися додому. Через пару тижнів війна таки розпочалася.

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.