41-річна Лілія Ребрик виставила довгу ногу в екстремальному міні напоказ: демонстративно відмовляється старіти

Лілія Ребрик похизувалася стрункою фігурою та довгими ногами у чорному платті. Щоб побачити яскравий кадр діви українського телебачення - читайте далі.

Телеведуча Лілія Ребрик завжди славилася своєю простотою та безпосередністю. За щирість та відкритість її й полюбили глядачі та її власний чоловік Андрій Дикий, якого вона зустріла під час участі в шоу “Танці з зірками”.

Лілія з дитинства активно займалася гімнастикою, хоча певний час мріяла про балет. У танцювальній школі ще маленькій Ребрик відмовили викладачі, адже вона не підходила за параметрами. Однак вперта Лілія змогла побудувати натомість блискучу спортивну кар’єру, а згодом і стати зіркою українського телебачення та кіноматографу.

Лілія Ребрик у дитинстві
Лілія Ребрик у дитинстві

Завдяки активному способу життя, плідному графіку та любові до спорту, Лілія у 41 рік може похизуватися стрункою фігурою навіть після народження двох дітей. Тож Ребрик не соромиться демонструвати свої “плюси” в особистому блозі, за яким стежить понад 780 тисяч користувачів мережі.

Нещодавно телеведуча опублікувала в себе нове літнє фото, на якому вона позує у чорному костюмі – легкій накидці в стилі кімоно та шортах. Теледіва продемонструвала свої стрункі ноги, а також підтягнуту фігуру. Свій образ вона доповнила цікавими білими ботинками з сіточкою.

Лілія Ребрик похизувалася стрункими ногами
Лілія Ребрик похизувалася стрункими ногами

Окрім того, Лілія розповіла, що в гості в її батьківський дім у Чернівцях, де вона проводить вихідні, завітала її товаришка – акторка Ольга Сумська. Артистка привезла для мами Ребрик красивий букет квітів – кадр найріднішої людини з подарунком телеведуча також розмістила в блозі.

Як виглядає мама Лілії Ребрик
Як виглядає мама Лілії Ребрик

Телеведуча відзначила, що її мама залишилася дуже щасливою від знаку уваги від Сумської.

Схожі статті