Після втечі з України Матвієнко розсекретила розлучення з Мірзояном: “Я бачила, що він з кимось переписується”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко дала інтерв'ю, у якому нарешті розставила всі крапки у розлуці зі своїм зірковим чоловіком Арсеном Мірзояном.

Війна в Україні роз’єднала багато сімей. Не стали винятком і зірки вітчизняного шоу-бізнесу. Так, пара Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна зараз не разом – співачка перебуває за кордоном, а співак волонтерить на Батьківщині. Ще навесні зять Ніни Митрофанівни публічно заявив, що готовий стати на захист рідної неньки з автоматом в руках, однак не розсекретив, чи приєднався до тероборони або ЗСУ.

24 лютого з першими вибухами в Києві зіркове подружжя зібрало речі, дітей та виїхало на захід країни у Яремче. Вже на третій день перебування там Арсен повідомив дружині, що повертатиметься до столиці.

Тоня Матвієнко емоційно попрощалася з Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко розсекретила правду про розлучення з Арсеном Мірзояном

В інтерв’ю ТСН Антоніна зізналася, що їй було важко відпустити коханого, однак несподіванкою його рішення для неї не стало – вона це передчувала:

“Вже в Яремче я бачила, що він весь час із кимось переписується, з кимось зідзвонюється. Тоді я його не чіпала. На третій день він просто підійшов та повідомив: “Я повертаюся до Києва. Бережи Ніну”.

Наразі Тоня Матвієнко разом з шестирічною донькою Ніною перебувають у Великобританії, де дівчинка пішла у перший клас.

Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії
Тоня Матвієнко розсекретила правду про розлучення з Арсеном Мірзояном

Співачка вірить, що 1 вересня усі українські діти, в тому числі й їхня дитина, повернуться додому та підуть в школи вільної України, однак в даних умовах вона робить все, щоб спадкоємиця рухалася вперед і пізнавала світ, попри всі труднощі, викликані війною. До Британії дружина Арсена Мірзояна якийсь час жила у Португалії та Німеччині.

Схожі статті