Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля і ошелешила фанатів, показавши нареченого: співак одружився?

Знаменита молдавська мама, яка дала життя Дану Балану, Людмила потішила шанувальників, показавши їм розкішне весілля. Детальніше в нашій статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками дотримується холостяцького образу життя. Зірка не бажає пов’язувати себе серйозними стосунками та віддає перевагу історіям, які тривають декілька днів або ж щонайбільше пару місяців.

Його спроби досягти щастя у союзі з жінкою залишилися в далекому минулому, коли він вирішив, що його роман з Христиною Руссу має закінчитися. З тих пір шанувальники не знали про жодну кохану Дана. Лише знайомилися з його новими пасіями.

Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля

Його матір Людмила не припиняє натякати йому на те, що хоче бачити у своєму домі невістку. Наприклад, у шоу “Голос країни” вона в якості зіркової гості заспівала народну пісню “Ой горіла сосна, палала”, яку використовують як весільну.

Мама Дана Балана Людмила готується оженити сина на Тіні Кароль
Мама Дана Балана відгуляла розкішне весілля

Сама ж зіркова мама за своє життя надивилася на подібні свята, адже обрала той самий шлях, що і її син — творчу кар’єру. Артистку залюбки запрошують виступати на приватних заходах, і вона вміє створити свято. Її особиста сторінка в соціальній мережі Instagram заповнена відеороликами, які відзняті на весіллях.

Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених. Скріншоти відео Людмила

Одне з них вийшло вельми емоційним. Весела та як завжди запальна Людмила Балан змусила танцювати і гостей і наречених, і врешті-решт засвітила молодят, які були не в собі від щастя. Зокрема наречений дивився закоханими очами і видавав усі свої почуття без слів. Навіть Людмила Балан не перевертала його уваги.

Нагадуємо, що Дан Балан виріс у зірковій родині. Його мама — знаменита у Молдові виконавиця та телеведуча. Рідна сестра Сонда також пішла стопами Людмили Балан. А батько співака — дипломат, завдяки чому родина часто подорожувала та жила у різних країнах.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.