Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон: прийняла серйозне рішення заради світлого майбутнього

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча вразила своїм рішенням — раптово покинути Україну заради Амстердаму. Що намагається зробити зірка?

З 24 лютого, з початку війни, Катя Осадча приховувала своє місцезнаходження. Знаменитість підтримувала зв’язок зі своїми шанувальниками, але з якоїсь причини не охоче говорила про те, де вона та з ким.

Катя Осадча публічно заговорила про перервану вагітність
Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон

Як з’ясувалося згодом, Юрій Горбунов відвіз дружину та дітей Івана та Данила до батьків своєї благовірної. Втім, там виявилося небезпечно, і згодом родина прийняла рішення переїхати до заходу України.

Саме звідти Осадча декілька місяців виходила на зв’язок з підписниками, а також керувала новим проектом з пошуку зниклих на війні людей.

Катя Осадча покинула Україну та полетіла за кордон

У травні мер Києва Віталій Кличко повідомив, що жителі, які дуже хочуть повернутися до столиці, нарешті можуть це зробити. Катерина Осадча забрала дітей та повернулася до чоловіка. Зустріч була дуже ніжною, а особисту сторінку зірки одразу ж заполонили спільні фотографії з коханим.

Однак, з того часу Катя почала активно подорожувати. Наприклад, вона взяла участь у благодійному заході у Каннах, на який поїхала є з Юрієм Горбуновим.

А нещодавно вона оприлюднила свіжий кадр на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з Амстердаму. Катя знову ж таки вирішила зайнятися благочинністю та про рекламувала проект, в якому бере участь. Кошти підуть на допомогу українцям.

У такі непрості часи важко залишати своїх дітей та сім’ю, але Катерина робить усе можливе, щоб зробити свій внесок у майбутню перемогу та майбутнє щасливе життя для себе та своїх співвітчизників. І немає сумнівів, що в неї все вийде.

Схожі статті