“За хлопчиком”: дружина Романа Сасанчина збирається повертатися в пологовий – у Елізабет з’явиться братик?

Молодий український співак Роман Сасанчин разом з дружиною Іванною виховує доньку Елізабет, у якої в найближчому майбутньому може з'явитися братик.

Дружина Романа Сасанчина Іванна – Інстаграм-блогерка. На своїй сторінці в соцмережі дівчина демонструє сімейне життя і регулярно відповідає на питання підписників. Цього разу вона натякнула на майбутнє поповнення в їхній молодій родині – її запитали: “Хочете ще дитинку?”, і ось якою була відповідь:

“Дуже. Але для початку вилікуюсь і тоді біжу за хлопчиком”.

Дружина Романа Сасанчина поставила співака перед фактом нової вагітності
Дружина Романа Сасанчина поставила співака перед фактом нової вагітності

Нещодавно Іванка зізналася, що має певні проблеми зі здоров’ям, а її перша вагітність протікала достатньо важко. У дружини Сасанчина є негаразди з гормонами, які могли стати на заваді материнству. Саме через це, коли вони з Романом побачили дві смужки, не сумнівалися, що народжуватимуть – лікар попереджав дівчину, що на зачаття можуть піти роки.

На щастя, попри всі незгоди донька пари народилася здоровою. Молоді батьки назвали її гарним ім’ям Елізабет і роблять все, аби вона росла щасливою. Стосується це і важких періодів у стосунках подружжя. Так, коли Іванна з дитиною перебувала в Польщі, а Роман був вдома в Україні, вони заявили про розлучення. Втім, парі вдалося подолати кризу і вже зараз закохані демонструють сімейну ідилію.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком
Дружина Романа Сасанчина поставила співака перед фактом нової вагітності

Нагадаємо, Роман Сасанчин здобув популярність після участі в шоу “Голос країни” у команді Тіни Кароль. У 2015 році хлопець здобув перемогу в дитячому сезоні, а у 2020-му вже в дорослому.

Ця перемога принесла йому квартиру в Києві, яку він планував продати ще до війни, щоб купити меншу оселю, але з ремонтом і усім необхідним для комфортного життя з маленькою дитиною.

Схожі статті