38-річний Дзідзьо відгуляв на весіллі: пишне свято у Луцьку та зовсім юна наречена не з простої родини

Це свято вже позаочі нарекли "мажорним". Співака Дзідзьо помітили на помпезному весілля у Луцьку. У мережі думки коло гулянь у надважкий час розділилися.

Михайло Хома прославився завдяки своєму амплуа Дзідзьо. Співак привніс свій неповторний галицький діалект, місцеві мотиви у поп-музику. Познайомившись більше з творчістю зірки, фанати захотіли дізнатися більше про його особисте життя.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
38-річний Дзідзьо відгуляв на весіллі

Співак багато років був одруженим з Ярославою Притулою, більш знаною під псевдонімом “Славія”. У 2021 музиканти розлучилися, але нещодавно, у травні Дзідзьо помітили на весіллі.

Мажорне весілля у Луцьку

Наприкінці травня мережею стала ширитися новина про те, що на Волині влаштували пишне весілля. Всі моменти знімали на пам’ять, а згодом потрапили у широкий доступ кадри, де веселі наречений з нареченою коментують свято, а ще переживають, аби дощ не зіпсував їм гулянку. Одружували своїх дітей місцеві бізнесмени.

38-річний Дзідзьо відгуляв на весіллі

На урочистості помітили і Дзідзьо. Кадри розлетілися миттєво, а музиканта прихильники вирішили запитати відверто про мотиви участі у такій гулянці, коли Волинь постійно проводжає захисників у небуття.

Втім, що Михайло мовчати не став. Він заявив, що ніколи не брав участі у подібному дійстві. Чоловік припускає, що виступав його двійник.

“Виявляється, було таке весілля, де запросили двійника, який, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і змушує виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди задля хайпу підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію”, – спростував чутки популярний артист.

Більше про життя зірок дивіться на каналі “Одна Минута”:

Схожі статті