Настя Каменських показала округлий живіт та вразила мережу новиною: “Буде дитина і тому виїхали з України”

Відома українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу виглядом своєї фігури під час невеличкого виступу у Відні. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Настя Каменських в середині зими забрала маму і разом з чоловіком рушила до Іспанії. Зіркова родина залишалася в Європі тривалий час, і від шанувальників на приховувалася головна мотивація цієї подорожі — сховатися від загрози війни. Власне, 24 лютого Настя та Олексій знаходилися у безпеці.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила мережу новиною

Втім, навіть той факт, що з України вони виїхали заздалегідь, не вберіг їх від масової критики. Особливо дісталося Потапу, якого фанати регулярно запрошують повернутися в Україну, приєднатися до захисників або ж вимагають просто дати грошей на благочинність. Олексій вважає, що більшої користі він принесе за кордоном, організовуючи концерти дружини.

Однак, мало хто пам’ятає, що рік тому Олексій Потапенко повідомляв, що його підопічна Настя Каменських буде зосереджувати свою основну творчість серед європейської аудиторії. Тобто Настя планувала підкорювати іспаномовних глядачів, і власне від свого маршруту ніяк не відмовилася, поєднуючи нібито благочинні концерти та роботу на встановлену мету.

Настя Каменських показала округлий живіт та вразила мережу новиною

Тим часом деякі фанати вважають, що насправді Настя Каменських не повертається до України через вагітність. Останні фотографії артистки видають певні зміни у фігурі жінки, що її підписники звісно відмічають у коментарях під публікаціями. Втім, правда це чи ні, Настя Каменських коментувати не квапиться. Артистка завжди говорить про те, що їй приписують вагітність через зміни увазі, які стаються вельми часто через ненормований графік роботи.

Схожі статті