Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна – двічі розлученого батька двох дітей

Колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва закрутила роман з київським ресторатором Михайлом Кацуріним. Все, що відомо про нового хлопця співачки читайте нижче.

Розлучення Дорофєєвої і Дантеса стало справжньою несподіванкою для українського шоу-бізнесу, адже їхню пару вважали однією з найкрасивіших та найміцніших. Втім, у березні 2022-го зірки повідомили, що вони більше не разом, при цьому жодними скандалами це не супроводжувалося – колишні залишилися друзями.

Вже на наступний день після заяви Наді і Володимира про розрив повідомили київські ресторатори Михайло і Даша Кацуріни, через що співачку запідозрили в романі з Мішею. Підозри виявилися не безпідставними – днями Дорофєєва офіційно підтвердила чутки. То хто з він – новий хлопець артистки?

Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна
Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна

Біографія Михайла Кацуріна

Український ресторатор Михайло Кацурін родом з Бердянська, але свою кар’єру він побудував у Києві. Для більшості чоловік вперше з’явився в інформаційному просторі саме після пліток про роман з Дорофєєвою, проте насправді він доклав багато зусиль для культурного розвитку столиці.

У 2010-х Міша організовував вечірки в “Зеленому театрі”. Тоді ж він разом з Юрієм Капланом створив музичний проєкт “Водичка Пузырьки” та випустив близько десяти пісень.

Після цього Кацурін пішов у ресторанний бізнес. Його заклади “Китайський привіт”, “Тайський привіт”, “Японський привіт” і “В’єтнамський привіт” є одними з найвідоміших у Києві. Крім того, Михайло разом з колишньою дружиною Дашею є співвласником бренду одягу KATSURINA, а також у 2021-му вони відкрили пункт сортування сміття.

Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна
Що відомо про нового хлопця Наді Дорофєєвої: біографія Михайла Кацуріна

Що стосується особистого життя, то Кацурін встиг двічі одружитися і двічі розлучитися. Його першою обраницею була дівчина на ім’я Євгенія.

В другому шлюбі Міша став батьком двох дітей – доньки Олександри і сина Івана, якому ще не виповнилося й року.

Схожі статті