Влад Яма повідомив деталі розриву стосунків з дружиною Ліліаною, яка народила йому сина: “Разом не виходило”

Знаменитий український хореограф Влад Яма вперше розповів про розставання зі своєю дружиною, яке відбулося до їхнього весілля. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український хореограф Влад Яма створив родину, якою охоче хизується на публіку та показує журналістам. Втім, на шляху до шлюбу йому довелося пережити дуже непростий період, який і змусив його задуматися про те, що майбутня дружина Ліліана — кохання всього його життя.

Не так давно знаменитість дав ексклюзивне інтерв’ю програмі “Життя відомих людей”, в якому розповів про те, що передумовою для рішення запропонувати Ліліані свою руку та серце стала розлука, яка буквально розбила його. Влад не розумів свого щастя і впустив жінку, яка через деякий час народить йому первістка.

Влад Яма повідомив деталі розриву стосунків з дружиною Ліліаною

Влад Яма з дружиною і сином

 

Влад зізнався, що втомився від стосунків, а також вплинула його популярність, яка раптово охопила його з усіх сторін. Після розставання Ліліана поїхала закордон працювати, і навіть встигла трошки заспокоїтися. Натомість у Влада зростала тривога та почуття, ніби йому розбили серце.

“Ну якийсь був певний такий глухий кут, і треба було рухатись далі. А разом не виходило. Ми роз’їхались”, – поділився артист.

Врешті-решт, він зрозумів, що не може жити без своєї коханої і прийняв термінове рішення, що необхідно повертати її назад. Щоб зв’язатися з нею йому довелося безпосередньо їхати закордон, адже слухавку вона не брала.

Зараз Влад вдячний Ліліані за те, як вона з ним вчинила, адже він зрозумів усю цінність їхніх стосунків, а також їхню крихкість. Після весілля дівчина народила йому первістка Леона, але квапитися з оголошенням радісною новини він не став. Власне, Влад раптово проговорився про малюка під час зйомок, і вже після цього вирішив відкрито поговорити про свій сімейний стан.

Схожі статті