Дружина Романа Сасанчина заявила, що хотіла з ним розлучитися: чим переможець “Голосу” не вгодив красуні

Дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина чесно зізналася, що хотіла з ним розлучитися, незважаючи на те, що у пари підростає маленька донечка.

Історія кохання Романа та Іванни бере свій початок зі знайомства у компанії спільних друзів. Співака одразу привабила красуня, тоді як вона на нього своєї уваги не звертала, бо сприймала його ще як переможця дитячого “Голосу”, а не справжнього чоловіка. Тим не менш, своєю наполегливістю Ромчику вдалося підкорити серце Іванки.

Стосунки між молодими людьми розвивалися стрімко – майже одразу вони почали жити разом, а влітку 2021-го стало відомо, що закохані чекають на поповнення. Так вже у грудні того ж року вони одружилися і на світ з’явилася їхня донечка Елізабет.

Дружина Сасанчина полишила його в місті
Дружина Романа Сасанчина заявила, що хотіла з ним розлучитися

На подив багатьох шанувальників Сасанчина, зіркова родина облаштувалася не у виграній в “Голосі” київській квартирі – вони зняли житло на Тернопільщині, виставивши на продаж нерухомість у столиці, оскільки без ремонту жити там з малою дитиною незручно.

Варто зауважити, що Іванна – Інстаграм-блогерка, яка не приховує від своєї аудиторії подробиць сімейного життя. Цього разу дівчина запропонувала підписникам пограти у гру “Було/не було” та відповіла на одне з найбільш хвилюючих фанатів питань – чи хотіла вона розлучитися з Романом:

“Було!”, – чесно відповіла дружина співака.

Дружина Романа Сасанчина заявила, що хотіла з ним розлучитися
Дружина Романа Сасанчина заявила, що хотіла з ним розлучитися

Зовсім нещодавно пара переживала кризу у стосунках, коли Іванка з Елізабет жили в Польщі, а Сасанчин залишився в Україні. Тоді вони мали намір розлучитися без пояснення конкретних причин, але обраниця Романа зауважувала, що винні обидва.

На щастя, кохання подружжя виявилося сильнішим за труднощі, з якими вони зіштовхнулися – закохані возз’єдналися і навіть планують повінчатися.

Схожі статті