Сини, велосипеди, Львів: Ірина Федишин прогулялася рідним містом

Українська співачка Ірина Федишин любить проводити час з близькими.

Ірина Федишин не упускає можливості поділитися з прихильниками моментами з творчого та сімейного життя. Цього разу співачка показала миле родинне відео, на якому зображена вона з синами і велосипедами. Очевидно, що погода була сонячною і родина вирішила не втрачати можливості провести час не вдома. Відео, зняте за допомогою дрона, Ірина Федишин виклала на свою сторінку у мережі Instagram і поцікавилася яка погода у містах, де живуть її прихильники.

Фанати виконавиці не забарилися з відповіддями і розповіли яка погода у інших містах України.

Згодом Ірина Федишин виклала теплий родинний знімок зі своїми хлопчиками і поцікавилася чи схожу сини на зіркову маму. на знімку видно не лише зіркову родину, а й парк, у якому вони проводили вільний час. Дуже схоже, що знімок і відео зняті в один день.

Тут думки прихильників розійшлися. Одні стверджували, що сини копія співачки, а інші говорили, що старший схожий більше на чоловіка. а молодший на саму виконавицю. А були і такі, хто сказав, що молодший син схожий більше на дідуся, хоча не уточнили якого саме.

Окрім сімейних знімків Ірина Федишин виклала світлину, на якій позує у ніжному образі на одній з вуличок Львова. У підписі до кадру співачка похвалилася тим, що встигла цього року побувати на фестивалі сиру і вина.

Прихильники засипали зірку компліментами, назвали красунею і порівняли з трояндою.Також відмітили красу міста Лева і ніжний образ улюбленої співачки.

Загалом Ірина Федишин дуже любить публікувати душевні і теплі світлини, які відображають внутрішній світ виконавиці.

Схожі статті