У Винника буде донька: круглий живіт Таюне не залишив жодних сумнівів – родина повелителя вовчиць збільшується

Бек-вокалістку і таємну дружину Олега Винника Таюне уважні фанати помітили з животиком, який виднівся з-під обтягуючої сукні. Чи у поповненні справа?

Останні кілька місяців Олег Винник і Таюне буквально зникли з інформаційного простору, що дуже бентежить численних шанувальників їхньої творчості. З початку війни вони час від часу з’являлися у соцмережах, але після дописів на Великдень від них не було чути жодної звісточки.

Серед найпопулярніших версій раптового зникнення, на думку користувачів мережі – співак з дружиною виїхав до Німеччини, де живе його син Юліан. Саме в тій країні Олег здобув популярність до того, як почав підкорювати українську сцену.

Оскільки офіційних коментарів з цього приводу зірки не надавали, публіці залишається лише здогадуватися, чи це так. Тим часом на фан-сторінках Винника і Таюне в Інстаграмі пригадали, як на одному з концертів бек-вокалістка з’явилася в обтягуючій сукні, що підкреслила її круглий живіт.

Вагітна Таюне показала свій кругленький животик
Круглий живіт Таюне не залишив жодних сумнівів, що у Винника буде донька

Звісно, без підозр у майбутньому поповненні не обійшлося – фанати впевнені, що дружина скоро подарує Олегу доньку. Причому її ім’я повелитель вовчиць вже називав під час прес-конференції, коли йому поставили питання про сім’ю і дітей:

“Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна”.

Зауважимо, що Винник дуже ретельно приховує подробиці особистого життя. Єдиний раз, коли він публічно розповідав про свого сина – в інтерв’ю німецькому виданню у 2005 році.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Круглий живіт Таюне не залишив жодних сумнівів, що у Винника буде донька

Спадкоємець артиста не пішов стопами знаменитих батьків, а обрав інший шлях. Юліан займається плаванням та виступає на професійній арені за один з берлінських спортивних клубів.

Схожі статті