Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи: жінки не зводитимуть з нього очей

Відомий український телеведучий Григорій Решетник вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками з спортивного залу та пояснив, які в яку мету ставить перед собою.к

Родина Григорія Решетніка вважається зразковою. Відомий український телеведучий за короткий період часу став багатодітним батьком, але йому це вдалося дуже легко, адже його супутниця Христина стала міцною опорою для нього.

32-річна дружина Григорія Решетніка розповіла про розлучення
Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи

Таким чином Григорій присвятив себе професії і заробляє шалені гроші на телебаченні, а тим часом його кохана займається дітьми та побутом, а також створила власний блог, який користується неабиякою популярністю.

Завдяки цьому фанати пари мають можливість дізнаватися останні новини про їхнє життя з перших вуст.

Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи

Так, нещодавно Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі спортивного залу. Зокрема, вона показала неймовірно підкачений прес, якому можуть позаздрити професійні спортсменки. І це при тому, що Христина — мати трьох хлопчиків. Здається неймовірним той факт, що молода мама змогла провести себе до ладу, будучи поглинутою побутом і не дивлячись на те, через що пройшло її тіло, але це цілковита правда.

Незабаром на особистій сторінці Григорія також з’явилася фотографія з тренажерного залу. Однак телеведучому похизуватися було нічим. Тим не менш він пояснив, що побачивши свою дружину Христину у залі, і як вона активно займається, він відчув, що йому також необхідно позбавитися зайвої ваги та приділити час своєму тілу.

Варто відмітити, що на початку своєї кар’єри Григорій був досить стрункий, але з часом, буде ще сімейною людиною і не маючи у графіку вільного місця для тренажерної зали, він набрав, про що він говорить сам. Тим не менш, зараз під час війни для розважальних шоу немає місця, тож Григорій вирішив взяти себе до рук та привести до ладу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".