Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи: жінки не зводитимуть з нього очей

Відомий український телеведучий Григорій Решетник вийшов на зв'язок зі своїми шанувальниками з спортивного залу та пояснив, які в яку мету ставить перед собою.к

Родина Григорія Решетніка вважається зразковою. Відомий український телеведучий за короткий період часу став багатодітним батьком, але йому це вдалося дуже легко, адже його супутниця Христина стала міцною опорою для нього.

32-річна дружина Григорія Решетніка розповіла про розлучення
Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи

Таким чином Григорій присвятив себе професії і заробляє шалені гроші на телебаченні, а тим часом його кохана займається дітьми та побутом, а також створила власний блог, який користується неабиякою популярністю.

Завдяки цьому фанати пари мають можливість дізнаватися останні новини про їхнє життя з перших вуст.

Григорій Решетнік вирішив позбавитися зайвої ваги та підкачати м’язи

Так, нещодавно Христина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри зі спортивного залу. Зокрема, вона показала неймовірно підкачений прес, якому можуть позаздрити професійні спортсменки. І це при тому, що Христина — мати трьох хлопчиків. Здається неймовірним той факт, що молода мама змогла провести себе до ладу, будучи поглинутою побутом і не дивлячись на те, через що пройшло її тіло, але це цілковита правда.

Незабаром на особистій сторінці Григорія також з’явилася фотографія з тренажерного залу. Однак телеведучому похизуватися було нічим. Тим не менш він пояснив, що побачивши свою дружину Христину у залі, і як вона активно займається, він відчув, що йому також необхідно позбавитися зайвої ваги та приділити час своєму тілу.

Варто відмітити, що на початку своєї кар’єри Григорій був досить стрункий, але з часом, буде ще сімейною людиною і не маючи у графіку вільного місця для тренажерної зали, він набрав, про що він говорить сам. Тим не менш, зараз під час війни для розважальних шоу немає місця, тож Григорій вирішив взяти себе до рук та привести до ладу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.