Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену: зірка нарешті одружився?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками дражнить фантазію своїх шанувальниць таємничим особистим життям, деталі якої крихтами преса збирає для своїх читачів.

Відомий молдавський виконавець Дан Балан свого часу прославився на весь світ, тому задоволення запросити артиста на корпоратив коштує немалих грошей. Насправді, навіть важко уявити, скільки суперзірка може запросити грошей за те, щоб виступити на приватному святі.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Тим не менш, певній групі людей по кишені подібні заходи. Тому зовсім не дивно, що не так давно артист опинився на розкішному весіллі казахстанського мільярдера Алмаза та його української обраниці Іванни Онуфрійчук. Що цікаво, це не вперше, коли зірка запрошує Дана на своє весілля.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Рік тому Іванна влаштувала його на Мальдівах, куди запросила близьких та родичів. Балан зміг задовільнити усі потреби Іванни та влаштував справжній концерт.

Однак через півроку стало відомо, що телеведуча влаштувала ще одне весілля, але вони воно відбулося вже в столиці України, в Києві. Дан Балан знову був запрошений, і знову зміг змусити усіх гостей рушити ближче до сцени, щоб насолодитися його музикою.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

У центрі уваги знаходилася Онуфрійчук, яка обожнює композиції молдавського виконавця, а також просто неймовірно виглядала. Подейкували, що її сукня, яку готували декілька місяців, коштує баснословних грошей, але ця краса того була варта.

Відповідні кадри з’явилися не тільки на особистій сторінці телеведучої, але і на фанатських акаунтах. Тим часом Дан Балан ніколи не публікує у своєму мікроблозі фотографії з приватних заходів.

В свою чергу його матір Людмила робить все з точністю навпаки. Жінка обожнює показувати, як розважає гостей на весіллях та днях народження.

Схожі статті