Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу: ридала від несправедливості

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін вперше розповів про те, як побачив співачку Ані Лорак в київському ресторані під час того, як вона плакала. Усі деталі в статті.

8 років тому Ані Лорак стала вигнанницею в Україні, адже після концерту на честь анексії Криму вона втратила довіру своїх співвітчизників. Тоді вона активно піддавалася критиці, але артистка вирішила ігнорувати, усе що відбувається, замість того, щоб розібратися та виправити ситуацію, поки це було можливо.

Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу

Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше
Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу

Коли почалася повномасштабна війна Лорак дотрималася своєї моделі поведінки і знову зникла з інформаційного простору. Однак в цей раз, вона видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, залишила єдину доньку колишньому чоловіку і поїхала в невідомому напрямку. Жодна душа не може сказати, де зараз знаходиться російська поп-діва.

Нещодавно про неї згадав український журналіст Слава Дьомін, у якого є ексклюзивні спогади про артистку. Виявляється, якось він побачив Ані, яка заплакана сиділа у київському ресторані свого колишнього чоловіка Мурата. На той момент в них вже були негаразди у шлюбі, але молоді люди юридично були разом.

Плакала вона не через зради благовірного, а через цькування серед глядачів. Слава зізнався, що Кароліна щиро не розуміла, чому її цькують та соромлять, а інших українських артистів, які виступають на території російської федерації не чіпають.

“Вона сиділа в ресторані у свого чоловіка в Києві на Саксаганського і плакала від несправедливості, як вона вважала, бо більшість там виступає, і їх не цькують, а саме її цькують. І вже тоді я їй казав, що не можна мовчати”, – розповів Дьомін “Зірковому шляху”.

Цікаво, що до поради свого співвітчизника вона так і не дослухалася, тому отримала ще гірший результат, ніж очікувала.

Схожі статті