Колишня дружина Мірзояна показала обличчя крупним планом: затьмарила Тоню Матвієнко, на яку він її проміняв

Колишня дружина Арсена Мірзояна втратила його, коли співак потрапив на вокальне шоу та зустрів свою долю — Тоня Матвієнко. Тим не менш, йому вдалося створити нову щасливу родину.

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян, потрапивши на вокальне шоу “Голос країни”, був одруженим та виховував двох синів. Однак, це не втримало зірку від забороненого роману. Арсен закохався у доньку Ніни Матвієнко Тоню, і з тих пір пара відмовилася розставатися.

Колишня дружина Мірзояна показала обличчя крупним планом

Арсен вирішив піти з сім’ї. Йому довелося розлучитися з дружиною, покинути синів і залишити їм усе своє майно та гроші. До нової жінка він прийшов з пустими кишенями та без даху над головою.

Донька Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна пішла в 1 клас у Великобританії
Колишня дружина Мірзояна показала обличчя крупним планом

Тим не менш, Ніна Митрофанівна, яка самого початку була проти цих стосунків, прийняла чоловіка, адже більше нічого не могла вдіяти. А зараз родина досягла певної гармонії: колишня дружина Арсена залюбки віддає своїх дітей у подорожі з екс-чоловіком та його дружиною. І сама вона начебто почувається вельми добро.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показала своє обличчя крупним планом. Жінка дійсно вродлива, і могла би без проблем скласти конкуренцію колишній коханці свого чоловіка.

Колишня дружина Мірзояна показала обличчя крупним планом

Нагадуємо, що не так давно у мережі з’явилася інформація про те, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян розлучаються. Сталося це за провиною блогерів, які не прослідкували за своїм язиком і почали пліткувати прямо в ефірі. Однак, Тоня швидко дала спростування цій новині і заявила, що світ цього ніколи не дочекається. Пара досі разом, і якби не війна в Україні вони навіть переїхали би з дому Ніни Матвієнко до власного будинку.

Схожі статті