Як виглядає обраниця Хіменеса-Браво? Зовсім молода, а вже перевершила Мартиновську і всі попередні пасії зірки

На початку 2022-го Ектор Хіменес-Браво вперше не тільки розповів про свою кохану, але і показав її своїм шанувальникам. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вперше розповів про свою нову кохану минулого року. Зірка попередив, що буде тримати ці стосунки в таємниці, адже раніше публічність руйнувала його взаємини з попередніми жінками.

Через певний збіг обставин більшість шанувальників вважало, що насправді кулінар зустрічається з Ольгою Мартиновською. Втім, це виявилося хибним висновком.

Як виглядає обраниця Ектора Хіменеса-Браво

Незадовго до війни знаменитість сфотографувався зі своєю коханою та оприлюднив спільну фотографію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Як виглядає обраниця Ектора Хіменеса-Браво

Саме тоді фанати помітили, що у дівчини темне волосся. А після того, як розпочалося повномасштабне вторгнення, зірка опинився в Колумбії, а його кохана у Польщі. Розмовляючи по відеозвязку з нею, він вирішив зробити скріншот її обличчя. І тоді шанувальники актора зрозуміли, що дівчина вельми молода, і це може бути 1 з причин, чому кулінар неохоче показуй її публіці. Різниця віці буде засуджуватишся так сильно обговорюватися.

Дівчина Ектора Хіменеса-Браво Карина Богданова
Як виглядає обраниця Ектора Хіменеса-Браво. Дівчина зірки Карина Богданова

Варто відзначити, що з колишніми у артиста дійсно не виходило. Спочатку він збирався одружитися з дівчиною на ім’я Керолайн. З нею він зустрічався у Канаді, але стосунки одразу ж зруйнувалися, тільки він пропонував їй переїхати до України. Інша обратиться Анна могла стати його дружиною. Справа доходила до весілля, але цікавість преси та коментарі фанатів зробили свою праву справу, і стосунки також сильно зіпсувалися. Зараз актор має за мету все ж таки створити сім’ю.

Схожі статті