Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук з “Х-фактору”: “Не дружить з головою”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк роками спростовував новини про його роман з підопічною Аїдою Ніколайчук. Врешті-решт, він дав пояснення.

Поява такої прекрасної жінки, як Аїда Ніколайчук, у житті Ігоря Кондратюка не могла не супроводжуватися плітками про роман. Було важко повірити, що настільки ніжна, елегантна та вродлива особа не підкорила серця продюсера. Втім, пройшли роки і шанувальники впевнилися, що зірка завжди ставив на перше місце родину, щоб там не було.

Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук

Тим не менш, дружина Ігоря Кондратюка натякала йому, що він занадто дивно поводиться зі співачкою. Її зауваження містило нерозуміння, чому він її ніби уникає. Згодом додалися і дивні погляди. Тим не менш, Ігор неодноразово говорив, що для нього Аіда, наче сніжна королева — холодна та недосяжна.

Аіда Ніколайчук показала, з ким ділить постіль після другого розлучення
Ігор Кондратюк пояснив, чому не покинув родину заради Аїди Ніколайчук

В іншому інтерв’ю він дав зрозуміти, що його колишня підопічна точно не його типаж. Виявляється Ігор Кондратюк обожнює в жінках інтелект. Саме на це він звертає увагу, а не на підбори, довгі ноги чи струнку талію. Звісно, йому важлива зовнішність, але вона стоїть далеко не на першому місці.

“Мені здається, що людині мислячій і глибокій просто немає справи до того, якою її вважають – красивою чи ні. А зовнішня краса іноді є джерелом життєвих проблем. Особливо, якщо жінка, як кажуть, “не дружить з головою”

Про це знаменитий український продюсер зізнався в інтерв’ю журналістам Телепростору. Раніше він також розповідав, що його дружина, з якою він прожив у шлюбі більше 20 років полонила його саме своїм розумом, а також ставленням до себе. Судячи з усього, Кондратюк не тільки любить благовірну, але і сильно поважає.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.