Як виглядає перший чоловік 37-річної Тіни Кароль та де він зараз: красень, який подарував поп-діві нерухомість

Відома українська співачка Тіна Кароль вже багато років самотня. Лише одного обранця за всю свою кар'єру зірка офіційно представляла публіці.

Тіна Кароль – поп-діва української сцени, пісні якої звучать звідусіль. Через творчість артистка ділиться зі слухачами своїми почуттями, думками, радістю і біллю. За її життям слідкують тисячі фанатів, а однією з найобговорюваніших тем є особистий фронт співачки.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль

Вперше Тіна офіційно вийшла заміж за Євгена Огіра, з яким познайомилася на музичному каналі М1, коли шукала продюсера. Навряд чи Кароль могла знати, що він стане її чоловіком, проте стосунки стрімко перейшли з професійних у дружні, а з дружніх у більш близькі та романтичні.

Євген Огір і Тіна Кароль
Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Історія кохання Тіни Кароль і Євгена Огіра

У січні 2008-го закохані таємно від усіх розписалися, скріпивши свої почуття офіційно. Вже у червні молоді і щасливі Тіна та Євген повінчалися, а у листопаді артистка народила хлопчика Веніаміна. За сина Огір подарував дружині триповерховий заміський будинок під Києвом.

Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Щастю зіркової родини не було меж, так само у захваті від них були численні шанувальники, які у 2012 році помітили, як сильно чоловік Тіни Кароль схуд. Як виявилося пізніше, йому діагностували рак шлунку, але ніхто не уявляв, наскільки все серйозно.

З осені 2012-го Євген перестав з’являтися на публіці, співачка тим часом продовжувала виступати, а вже навесні 2013-го Тіна випустила пісню під назвою “Помню” – одразу після втрати коханого, який не зміг побороти хворобу.

Тіна Кароль проявила зневагу у храмі під час вінчання
Як виглядає перший чоловік Тіни Кароль та де він зараз

Довгий час знаменитість жила, слідуючи плану Огіра, написаному ним для неї перед смертю. І хоча з того моменту пройшло вже 9 років, серце поп-діви досі належить Євгену.

Більше про особисте життя Тіни Кароль в наступному відео:

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.