Чому 35-річна Настя Каменських досі не змогла народити дитину: поп-діва розповіла про припинення вагітності

Настя Каменських - яскрава зірка сучасності. Співачка неодноразово розповідала про те, як сильно хоче стати мамою та народити Потапові малюка.

Потап і Настя Каменських тривалий час були найулюбленішим дуетом сучасного шоу-бізнесу. Проте, творчому тандему на зміну прийшов сімейний підряд. Зірки одружилися у 2019 році. Так, як співаків рідко бачили разом на той момент, а репер ще й не поширював багато інформації про розлучення з Іриною Горовою, у фанатів закралася думка про те, що поп-діва може бути вагітною.

Настя Каменських показала свою маму і свекруху на одному фото
Чому 35-річна Настя Каменських досі не змогла народити дитину

Втім, сподівання не справдилися. Знаменитості досі живуть лише удвох. Потап регулярно проводить час зі своїм сином Андрієм, якого йому подарувала його екс-дружина. Настя ж у програмі “Зе інтерв’юер” зізналася чи носила колись дитину під серцем для свого обранця. Також Каменських поділилася думками стосовно переривання вагітності:

“Ясна річ. Але я не вагітна. Ніколи в своєму житті не народжувала. Не робила абортів. Я взагалі ще в цьому напрямку не розродилася. Я сплю з чоловіком, а не жінкою. Я просто не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям. Я знаю, що всі хочуть про це дізнатися”, – розповіла артистка.

Також зірка повідала, що їй дуже подобається тримати інтригу стосовно свого цікавого стану. Від природи кохана Потапа має щічки та об’ємну талію. Через це її часто підозрюють у вагітності, але у 2017 році Анастасія досягла плаского животика.

Нагадаємо, що дізнатися більше про вагітність Насті, її з чоловіком плани на дітей ви можете у відеоматеріалі наших партнерів “Одна Минута”.

Схожі статті