“Снєжа з’їхала з глузду”: що зі скандальної книги Мухарського про екс-дружину Єгорову виявилося правдою?

Відомій українській телеведучій Сніжані Єгоровій півроку тому вдалося дійсно здивувати своїх навіть найвідданіших фанатів. Саме тоді вони і замислилися, може книга Мухарського містить правду?0

Декілька років тому Антін Мухарський видав книгу про свій розрив зі Сніжаною Єгоровою та становлення українським ультраправим. Цікавим чином йому вдалося поєднати ці дві події у його житті не тільки у сюжеті, але і в назві, яка обіцяє вельми цікавий екскурс в його “особисте”.

Роман вийшов скандальний, адже містив багато речей, які виставляють Сніжану Єгорову з дуже невигідного ракурсу. Зчинився небувалий скандал. Аудиторія вважала, що Антін відверто бреше, адже книжна Сніжана зовсім не нагадувала їм ту, яку вони бачили на екранах. Однак, після її заяви 22 лютого 2022 року про схвалення політики володимира путіна, все змінилося.

Розповіді Мухарського про вибрики Сніжани Єгорової виявилися цілковитою правдою?

Сніжана Єгорова заявила, що її переслідують
Що зі скандальної книги Мухарського про екс-дружину Єгорову виявилося правдою

Варто відмітити, що її старша донька Стася Ровінська колись стала на її захист, заявивши, що Антін перемішав у своєму творі правду з вигадками. При цьому заявила, що навіть правдиві речі, описані в романі, ніяк його не виправдовують.

Тим часом навіть колеги Сніжани Єгорової, виявляється не знали про те, яких політичних поглядів вона дотримуються і що приховується за її стриманістю та професійної поведінкою.

Так, знаменитий український музикант Фагот відверто поділився думкою, що Сніжана просто з’їхала з глузду.

“Я дуже здивувався, що Снєжа з’їхала з глузду. Мені вона завжди була імпресивною, але коли вона почала нести маячню про ***, оце мене дуже здивувало”, – розповів Фагот в інтерв’ю “УП”.

Варто відзначити, що після її публічних виступів щодо путіна, стає дійсно зрозуміло, чому Мухарський став ультраправим.

Схожі статті