Дана Балана застали в маєтку Тіни Кароль, в якому вона збиралася жити з Євгеном Огіром: поки син не вдома

Відома українська співачка Тіна Кароль опинилася разом з молдавським мачо Даном Баланом у своєму заміському будинку. Що об'єднує цих двох зірок?

Про роман Тіни Кароль та Дана Балана говорили з самого початку їхньої співпраці над спільним проектом. Зірки активно фіртували одне з одним, підігрівали пліткам про їхні стосунки та робили усе можливе, щоб аудиторія повірила — між ними дещо більше, ніж дружба.

Втім, з певних джерел надходила інформація, що насправді Тіна та Дан вельми холодні одне до одного, а інколи навіть не вітаються за кулісами.

Дана Балана застали в маєтку Тіни Кароль, в якому вона збиралася жити з Євгеном Огіром

Кульмінацією їхньої спільної історії стала поява Дана Балана у заміському будинку Тіни Кароль, який вона будувала ще зі своїм покійним чоловіком Євгеном Огіром. Можна сказати, що молдавський мачо потрапив до “храму” поп-діви і здавалося, неможливо, щоб артистка запросила його до себе, не будучи з ним близькою.

Знаменитості заявили, що вони працювали разом над спільною композицією, яку згодом і презентували своїм шанувальникам.

Але навіть ця подія виявилася не більш, ніж піар-ходом. Згодом Володимир Завадюк зізнався, що ідея екранного роману Тіни Кароль та Дана Балана належить йому. Глядачі дуже образилися на зірок, які їх розіграли. Втім, музикант зауважив, що усе, що побачила аудиторія на екранах було справжнім. Тобто натякнув, що Тіна дійсно йому подобається, але більшого між ними не відбулося.

Тим часом Тіна Кароль зняла з себе відповідальність за фантазії інших людей, але варто відмітити, що для зірки це не вперше відстоювати себе після гучного піару.

Щоб дізнатися більше, подивіться наступне відео:

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.