Як виглядає єдиний син Наталії Сумської: працьовитий красень довів, що вродою і талантом пішов у неньку

Наталія Сумська - щаслива мама двох вже давно дорослих сина і доньки. Зірка рідко говорить про свого сина, але він вдався у неї справжнім красенем.

Наталія Сумська була двічі заміжньою. Саме шлюб з Анатолієм Хостікоєвим приніс їй багато чудових днів та почуття справжньої любові. Чоловік прийняв у родину акторку з дитиною від її екс-чоловіка. Дарина добре здружилася з новими родичами.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином

Та у 1996-му на світ з’явився В’ячеслав Хостікоєв, син Наталії й Анатолія. Хлопець з дитинства ріс у творчій атмосфері, буквально за лаштунками театру, де виступали його мама з татом. Роки йшли і Слава також почав навчатися акторській майстерності.

Як виглядає єдиний син Наталії Сумської

Його ви можете пам’ятати за роботою у комедії “Скажене весілля-3”, де він зіграв одну з головних ролей. Проте, зараз Хостікоєву-молодшому не до світла софітів. Він активно допомагає нашим захисникам, а ще висвітлює події сьогодення в Україні.

Син Наталії Сумської і Анатолія Хостікоєва В'ячеслав
Як виглядає єдиний син Наталії Сумської

Чому донька Наталії Сумської перестала з’являтися на публіці?

Дарина Мамай-Сумська, сестра В’ячеслава Хостікоєва по матері, була свого часу перспективною акторкою. Батьки не шкодували коштів на її розвиток, але особиста драма, а саме втрата коханого перетворили активну творчу дівчину на вдову, вбиту горем.

Її мама не соромиться та говорить прямо, що підтримує рідну дитину фінансово. Вона також допомагає своїй маленькій онучці. Втім, видно по акторці, що цей досвід дається їй непросто.

Як виглядає єдиний син Наталії Сумської

Нагадаємо, що з Наталія Сумська обмежила спілкування із сестрою Ольгою, адже не вважає гідним працювати на креативний ринок рф. Акторка принципово ставиться до роботи в Україні та з українським продуктом.

Схожі статті