Сергій Бабкін чесно розповів, як вирвався за кордон та зізнався, чому не захищає Україну: дружина не пустила

Сергій Бабкін – популярний артист, чиї пісні радо співають на передовій. Проте, сам знаменитий чоловік раптово опинився закордоном. Як так вийшло і чому не служить зірка?

Відомий український співак та учасник гурту “5’nniza” з’явився в інтерв’ю для “Radio Baltkom” з довгою сивою бородою та чорному худі. Там Сергій Бабкін розповів, що виїхав зі всією сім’єю з країни ще в перший день війни. Спочатку сім’я поїхала до Дніпра, а звідти до Германії. Підписники гадали, як же чоловіка випустити за кордон. Все виявилось доволі просто, Сергій Бабкін батько трьох неповнолітніх дітей, тому перетнувши кордон закон Сергій не порушив. Але шквал критики через те, що в важкий для всіх час він покинув країну все одно вилився на голову Сергія.

Сергій Бабкін з дружиною та дітьми

Сергій Бабкін поділився з фанатами, що хотів взяти зброю в руки та піти до тероборони, захищати міста. Але воювати співака не пустила дружина через проблеми з зором. У співака в очах йде відшарування сітківки, через що він втратив вже 70% зору.

“Сліпий Бабкін не принесе країні користі” – так сказала співаку дружина Сніжана.

“Кожен на своєму фронті, кожен зі своєю зброєю” – написав Сергій на сторінці свого інстаграму.

Озброївшись мікрофоном та мандруючи по Європі, Америці та Канаді Сергій Бабкін дає благодійні концерти, а гроші збирає для потреб рідної країни.

З благодійних концертів Сергія вже більше ніж 700 000 грн було відправлено в Україну.

Дружина Сергія, Сніжана Бабкіна, подорожує разом з чоловіком і допомагає чоловіку як може. У тому числі й публікацією відвертих фото в інстаграм, щоб привернути увагу підписників до концертів Сергія.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін здобув популярність через хіт “Я солдат” ще у 2010 році.

Схожі статті