Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара, який пішов воювати: “Я хотіла б”

Діва української сцени Ірина Білик в новому інтерв'ю розповіла про спілкування зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром, який зараз служить у ЗСУ.

Історія кохання Ірини Білик і Дмитра Дікусара почалася в шоу “Танці з зірками”. З партнерів вони швидко перетворилися на пару закоханих і вже незабаром після фіналу сезону зіграли весілля в Ріо-де-Жанейро. Артистку не турбувала велика різниця у віці з хореографом не на її користь – вона старша за обранця на 16 років.

Ірина почала писати пісні, присвячені коханому, вони демонстрували справжню пристрасть та ідилію, однак поступово стосунки себе вичерпали і після трьох років разом вони розійшлися.

Ірина Білик і Дмитро Дікусар
Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара

Незважаючи на розлучення, колишні зберегли теплі відносини і спогади про спільне минуле. Коли Білик дізналася, що Дмитро Дікусар вступив до лав ЗСУ та пішов на фронт боронити Україну від ворога, вона розплакалася і одразу подзвонила його матері. З того моменту співачка тримає зв’язок з екс-свекрухою.

В ефірі програми “Ранок з Україною” Ірина розповіла, що хореограф наразі знаходиться в гарячій точці, тож спілкувалися вони востаннє місяць тому. Про те, як у нього справи, зірка здебільшого дізнається від його мами:

“Діма не виходить на зв’язок, тому що він саме в частині, де тривають воєнні дії, тому більше розмовляю з його мамою. А Діма, можливо, на завданні. Він не може так часто розмовляти, як я хотіла б”, – поділилася Білик.

Ірина Білик відверто розповіла, що відчуває до колишнього чоловіка Дікусара

Крім Дікусара, серед відомих чоловіків українського шоу-бізнесу, хто пішов воювати, слід відмітити гурт “Антитіла” і Тараса Тополю зокрема, Колю Сєргу, Даніеля Салема, Макса Барських, Єгора Соболєва, Фагота, Андрія Хливнюка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.