Леся Нікітюк вирішила, що не вийде заміж? Зірка зробила вражаюче зізнання: “Довелося відмовитися”

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вразила своїм зізнанням стосовно планів на своє сімейне життя. Усі деталі дізнайтеся в наші статті.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк, як і її найближчий колега Сергій Притула, взяла себе до рук і 24 лютого активно допомагає співвітчизникам впоратися з ворогом. Зірка створила власний координаційний центр для волонтерів, постійно збирає кошти на благочинність, займається закупівлею продуктів та предметів першої необхідності для вимушених переселенців, відвідує прихистки, знімає для переселенців житло, тощо.

Леся Нікітюк з тремтінням в голосі зізналася, що стала безробітною і вимушена шукати роботу
Леся Нікітюк зробила вражаюче зізнання про сімейне життя

Глядачі були вражені стійкістю та сміливістю зірки, але їй довелося багато віддати задля того, щоб мати можливість допомагати своїй країні.

Леся Нікітюк зробила вражаюче зізнання про сімейне життя

Нещодавно Леся дала ексклюзивне інтерв’ю знаменитій українській телеведучій Маші Єфросиніній, якій вона розповіла про те, від чого відмовилася.

Так, знаменитість визнала, що почуття провини перед своїми співвітчизниками настільки полонило її серце, що вона змушувала себе голодувати. Леся не могла їсти, поки знала, що хтось в Україні немає доступу до питної води та їжі.ю

Також вона попрощалася з зірковістю і навіть відмовилися від особистого життя.

“Довелося відмовитися від планів на сімейне життя. Хотіла знайти в цьому році баланс між кар’єрою та приватним життям”

Варто відзначити, що знаменитість не уточнила, про яке саме сімейне життя йде мова, адже Леся Іванівна могла мати на увазі як своїх батьків, так і обранця, якого приховує від преси. Принаймні, не так давно знаменитість дала зрозуміти, що він в неї є, і ба більше, чоловік — не бідний та успішний. Втім, його особистість зірка розкривати не стала.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.