“Нормально йому там?”: Андрій Шабанов розповів, куди зник Антон Лірник, який втік з України, залишивши доньку

Знаменитий український телеведучий Андрій Шабанов вперше прокоментував позицію свого колеги Антона Лірника, який є колишнім чоловіком дружини телеведучого.

Двоє знаменитих українських гумористи Антон Лірник та Андрій Молочний свого часу покинули Україну та почали працювати в російській федерації у команді під назвою “Дует Чехова”. Аудиторія дуже чутливо поставилася до вчинку зірок, які обрали поле для діяльності вороже для їхніх фанатів. Особливо глядачів розчарувала позиція Андрія, який активно підтримував російську пропаганду.

Андрій Шабанов розповів, куди зник Антон Лірник, який втік з України, залишивши доньку

Антон Лірник виявився більш стриманішим. І неодноразово з’являвся на українському ТБ. Втім, це може бути продиктовано ситуацією, яка склалася в його родині. А саме, його друга дружина залишилася разом з донькою Сонею в Україні. Жінка вийшла заміж за Андрія Шабанова, який став доньці коміка хорошим вітчимом.

Андрій Шабанов розповів, куди зник Антон Лірник, який втік з України, залишивши доньку

Останнім часом від Антона не було жодних новин. Однак, Андрій нещодавно прийшов у студію “Ранок з Україною” та обговорив з журналістами Лілією Ребрик та Анатолієм Анатолічом батька своєї падчерки.

Власне, стало відомо, що Соня спілкується зі своїм батьком і Антон прекрасно знає, що відбувається в Україні, де проживає його дитина. Тим не менш, Шабанов не наважився запитувати у дівчинки, що саме думає її тато і як йому живеться в російській федерації. Натомість Андрій вирішив трохи поіронізувати над цією ситуацією та уявити, як він буде питати у Соні Лірник: “Ну як там нормально йому?”

Шабанов зазначив, що не може обговорювати Антона і дав зрозуміти, що не цікавиться ні його життям, ні його думками з приводу того, що відбувається, тому що це, як мінімум неетично.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.