Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож: обранець Холостячки показав, скільки витратив на переліт

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт нещодавно опублікували у себе в Інстаграмі синхронно цікаві сторіз про подорож. Як так склалося, що зірки можуть знову бути разом?

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт були дуже перспективною парою. Акторка і гуморист стали першим союзом, який створився на проєкті “Холостячка”. Абсолютно всі прихильники телепередачі були впевнені у тому, що вони одружаться.

Григорій Решетнік, Олександр Еллерт і Ксенія Мішина у пост-шоу Як вийти заміж
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож

Чому фанати вірили у шлюб Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта?

Олександр тривалий час добивався уваги Ксенії. Простий хлопець з Донбасу, він зміг вразити акторку більше, ніж бізнесмени та підприємці. Об’єднувало в першу чергу Холостячку та її обранця творча професія. Еллерт активно виступав на сцені “Ліги Сміху” та писав сценарії.

Друге, що було спільним для пари – невдалий перший шлюб та дитина від колишніх стосунків. У Ксенії ще до її популярності народився син, а в Олександра – донька. До речі, діти дуже потоваришували ще на зйомках.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт у фіналі Холостячки

Проте, стосунки не привели зірок до весілля. Мішина і досі не пояснює конкретних причин розриву з обранцем.

Що відомо про подорож пари?

Коли герої цього матеріалу ще тільки зустрічалися, вони обожнювали досліджувати нові місця. Нині вони синхронно опублікували сторіз про купівлю квитків у популярної авіакомпанії Windrose.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт планують подорож

Втім, як виявилося, так знаменитості вирішили взяти участь у благодійності, адже всі кошти від проданих сертифікатів підуть на допомогу знедоленим українцям.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина після “Холостячки” та розриву з Олександром Еллертом так і не змогла знайти собі нового кавалера. Сину Платону батька вона, схоже вже й не шукає.

Схожі статті