Віталій Борисюк втратив шалені кошти: шахраї через “Нову пошту” виманили сімейний бюджет Ольги Сумської

Ольга Сумська і Віталій Борисюк – знамениті на всю Україну актори, проте навіть у селебрітіз трапляються неприємності у житті. Виявляється, подружжя постраждало від шахраїв.

Життя, як кажуть, бентежне. Ми ніколи не знаємо, що може трапитися у майбутньому. Нещодавно Ольга Сумська поділилася своєю бідою. Виявляється, її родина втратила кошти через недобросовісних інтернет-продавців. Її чоловік Віталій зробив замовлення онлайн. Замість товару отримав насмішку. За його ж кошти актору відправили шмат мила.

“Новий вид шахрайства. Віталію надіслали посилку “Новою поштою”, аби отримати, треба заплатити 200 грн, а всередині мило”, – гнівно написала Ольга Сумська.

Віталій Борисюк втратив шалені кошти через шахраїв

Крім цього, артисту скоріше за все довелося заплатити за доставку. Звісно, ситуація неприємна, але знаменитості не сумують, адже нині у них купа справ.

Чим зараз займається акторське подружжя?

Через війну кіномистецтво відійшло на другий план. Проте, багато знаменитостей віднайшло себе у допомозі Батьківщині. Хтось не витримав, взяв зброю і пішов на фронт, а хтось вирішив бути корисним і на своїй царині.

Віталій Борисюк втратив шалені кошти через шахраїв

Віталій зі своєю дружиною зараз активно волонтерить. Разом виступають перед захисниками, їздять до постраждалих міст Київщини. Артисти нещодавно побували у Бородянці із виступом. Компанію їм склали Лілія Ребрик та Андрій Дикий. Ольга мужньо трималася серед руїн міста, але не подавала види, адже головне у її справі – принести радість глядачам.

Анна Сумська (праворуч)
Ольга і Анна Сумська (праворуч)

Нагадаємо, Ольга та Віталій ще на початку війни відмовилися полишити Україну. Весь час були у Києві. За цей період пережили особисте горе. 27 лютого пішла з життя мама Сумсько

Схожі статті