Оля Полякова під час війни об’їздила всю Європу та Америку, але в Україну повертатися не поспішає (Відео)

Популярна зірка Оля Полякова не приховує, що навіть зараз у часи війни їздити країнами Європи та бувати у Штатах. Співачка із захватом розповідає про свої мандри закордоном.

Оля Полякова. Героїня цього матеріалу давно зарекомендувала себе на сцені, як професійна артистка. Співачка – просто майстер сюрпризів та яскравих шоу.

Оля Полякова під час війни об’їздила всю Європу та Америку

В інтерв’ю Олесі Бацман зірка повідала, що нині не сидить без діла, а багато їздить Європою та Штатами. Втім, все не просто так. З початком війни зірка дуже гостро переживала події в Україні. Найемоцінишим моментом її життя за останні місяці була погибель подружки її старшої доньки Маші.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою
Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Дівчинку разом з родиною окупанти просто розстріляли разом з батьками. Тоді Полякова і прийняла рішення про те, що дуже хоче відвести небезпеку від своїх дітей. Вона похапцем зібралася та поїхала у Європу. Коханий чоловік Вадим лишився самостійно господарювали.

Та на чужині зірка продовжила слідувати своєму покликанню. Вона виступає з концертами. Олеся Бацман вона так розповідає про свій нинішній шлях співачки:

“За сто днів війни я об’їздила всю Європу і Америку з благодійними концертами… Я була у стількох містах Америки і всюди, абсолютно повні зали. Люди в українських нарядах, люди з прапорами України. Люди, всі підтримують”

Наголошує Суперблондинка і на тому, що у неї кардинально змінився репертуар. Раніше вона виступала переважно російською мовою, а тепер виконує українські пісні. Також намагається Оля підбирати костюми у наших національних кольорах.

Нагадаємо, що не лише сама Полякова допомагає Україні, її чоловік Вадим вступив до лав ТрО. Він хотів захистити свій дім.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.