“Худа – не означає красива”: фігура Ксенії Мішиної викликала спекотні суперечки в Мережі – фото до і після

Відома "Холостячка" Ксенія Мішина при зрості 168 см уже важить 48 кілограм. На її спині видно і можна порахувати всі ребра. Відомо, що про таку худорлявість думають її прихильники.

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала відомою завдяки зйомкам у серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному шоу-побачень “Холостячка” схуднула до такої межі, що в неї на спині можна порахувати ребра. Насамперед, на одній із світлин помітно цілих чотири її ребра на спині. Всі вони просвічуються скрізь шкіру зірки. При зрості в 168 см вона важить всього лише 48 кілограмів. Свої світлини того, як просвічується навіть скелет крізь шкіру Ксенія Мішина виклала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Ксенія Мішина повідомила, яку нині має вагу та зріст
Ксенія Мішина повідомила, яку нині має вагу та зріст 

Звичайно, що кожна жінка може і має сама вирішувати, як їй виглядати і яку мати вагу. Наприклад, нещодавно співачка Ольга Цибульська повідомляла про те, що жінка повинна мати не 90-60-90, а такі розміри в яких у першу чергу зручно їй самій. Імовірніше всього, що так вважає Ксенія Мішина, яка обирає шлях навіть бути худішою за те, що вважається нормою при певному зрості. Але це її вибір. Світлини акторки з її надмірною худорлявістю, у лакованій довгій спідниці, топі та довгих чорних лакованих чоботах, набрали більше 60 000 вподобайок. Це говорить лише про одне, що людям це подобається і вони підтримують таку вагу знаменитості.

Ксенія Мішина повідомила, яку нині має вагу та зріст
Ксенія Мішина повідомила, яку нині має вагу та зріст

У коментарях до цього допису прихильники Ксенії Мішиної пишуть, що вона трішки перебрала зі своєю стрункістю. Хтось побачив у цьому навіть ознаки того, що зірка може відмовлятися в принципі від вживання їжі для того, щоб схуднути до такої межі. Чимало українців писали про те, що Ксенія Мішина занадто худорлява, але робили це без образ. Просто вказували на те, що вони бачать своїми очима. При цьому багатьом українцям дуже сильно подобається саме така зовнішність знаменитості і будь-яких інших питань в них не виникає. На коментарі щодо своєї стрункості та худорлявості сама Ксенія Мішина нікому не відповідає.

Схожі статті

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.