Мозгова покинула Пономарьова заради чоловіка Гайтани: хто цей ловелас, який перевернув шоу-бізнес вверх дном?

Колись шлюб знаменитого українського співака Олександра Пономарьова та продюсерки Олени Мозгової зруйнувався через іншого чоловіка. Що сталося?

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов вперше вступив у шлюб з донькою композитора Миколи Мозгового Оленою. Їхній союз не був офіційним. Але будучи цивільними чоловіком та дружиною, пара стала дуже відомою в українському шоу-бізнесі. Тим не менш, казці не було суджено тривати довго. Незабаром глядачі дізналися, що Олена пішла від свого чоловіка.

Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова заради чоловіка Гайтани

Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова заради чоловіка Гайтани

Офіційна причина розриву зірок — закоханість Олени в іншого чоловіка. Продюсерка неодноразово наголошувала, що фізичної зради не було, але вона не бачила жодного сенсу залишатися в шлюбі, якщо в неї немає почуттів до свого чоловіка, а натомість вона мріє про іншого.

Особистість свого коханого вона жодного разу не називала. Однак через деякий час Олександр Пономарьов підтвердив, що цим чоловіком став Едуард Клім. Варто відмітити, що після цих подій він одружився на Гайтані.

Олена Мозгова покинула Олександра Пономарьова заради чоловіка Гайтани

Минулого року Олександр Пономарьов сколихнув старі спогади. У новому інтерв’ю він заявив, що Олена Мозгова зруйнувала їхню родину фізичною зрадою. Композиторку це вивело з себе. Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook звернення до музиканта, в якому попросила забути її назавжди, а також зазначила, що в нього було достатньо жінок за його життя, яким би він міг перемити кістки.

Зірка підкреслила, що зради не було, але жодних нових деталей не додала. У стосунках Олени та Олександра знову настала чорна смуга, адже вони постійно сваряться, а потім намагаються досягти консенсусу заради спільної доньки.

Схожі статті