Найдраматичніші зіркові розлучення 2022: Тарас Цимбалюк, Вова Дантес та інші нові перспективні наречені

2022 рік став епідемією зіркових розлучень. Чому шлюби розпалися і як виглядають зараз покинуті дружини Бабкіна, Хливнюка, Ступки та інших читайте далі.

Дивлячись на фото зіркових пар починає здаватися, що їх життя і стосунки ідеальні. Та чи такі вони насправді? Клуб колишніх чоловіків відкриває свої двері.

Андрій Хливнюк

Лідер гурту “Бумбокс” офіційно розірвав шлюб за своєю дружиною Анною Копиловою після 11 років сумісного життя.

Що саме спричинило розлучення зіркової пари невідомо, винуватці подій Андрій Хливнюк і Анна Копилова тримають цю інформацію в секреті.

Андрій Хливнюк розлучився з дружиною
Найдраматичніші зіркові розлучення 2022

Колишня пара настільки не хоче перетинатися друг з другом, що навіть не з’явились на суд, а лише передали відповідні документи.

Дмитро Ступка

Нещодавно у своєму інстаграмі дружина Дмитра Ступки, Поліна, поділилась новиною про розлучення.

Приголомшені прихильники почали гадати, що могло трапитись у молодої пари, котра одружена не так давно.

В інтерв’ю “Зірковий шлях” Дмитро Ступка зізнався, дружина покохала іншого та їде до нього.

“Я плакав дуже багато. Мені погано було”, –  розповів актор.

Проте з часом Дмитро Ступка відпустив кохану і став спокійно належати ситуації.

Володимир Дантес

Весною 2022 року одна із найвідоміших зіркових пар Надя Дорофєєва і Володимир Дантес ошелешили публіку новиною про своє розлучення. В одному з інтерв’ю Дантес пояснив, но рішення було прийняте не одномоментно, а було підсумком тривалих розмов.

Колишній чоловік Наді Дорофєєвої засвітив нові обручки з новою пасією
Найдраматичніші зіркові розлучення 2022

Поставивши крапку на 11 річних відносинах Надя Дорофєєва провела в самотності недовго. Вже через 4 місяці співачка познайомила публіку з новим обранцем – музикантом та ресторатором Михайлом Кацуріним. Сам Дантес цю ситуацію ніяк не коментує.

Тарас Цимбалюк

Навіть після щасливих років сумісного життя пари розлучаються. Не стали виключенням й пара Тараса Цимбалюка та Тіни Антоненко.

“Війна – велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком” – опублікувала Тіна у своєму інстаграмі.

Нагадаємо, що пара прожила разом 4 роки, а пропозицію Тарас зробив у прямому ефірі шоу “Танці з зірками”.

Сергій Бабкін

Зразковий батько багатодітної родини Сергій Бабкін вже понад 7 років одружений на пекучій брюнетці Сніжані Бабкіній. Проте кохання до дружини не завадило зірковому красеню систематично попадатися на зрадах. В інтерв’ю на каналі “1+1” Сніжана розповіла, що хотіла розірвати шлюб з Сергієм Бабкіним. Сніжана втрачала не лише чоловіка, але і його гонорари, які Сергій витрачав на різних дівчат.  Також співак зізнався дружині, що мав більш ніж 100 коханок.

Дружина Сергія Бабкіна Сніжана не пустила музиканта на війну
Найдраматичніші зіркові розлучення 2022

Проте, не дивлячись на зради, Сніжана Бабкіна не тільки не розлучилась з чоловіком, а навіть не пустила коханого на фронт. А розлучення, хоч і планувалося у 2021 році, досі обговорюється фанатами співака.

Схожі статті