Володимир Остапчук показав, як виглядає батько його екс-дружини Олени Войченко: “Якщо щось станеться зі мною”

Володимиру Остапчуку зараз зовсім не до жартів. Родинні проблеми досягли апогею, адже досі шоумен не міг поговорити зі своїми дітьми, а у його стосунки з дружиною втрутився її тато.

Популярний шоумен Володимр Остапчук, здається має у житті все бажане: потужна кар’єра, двійко бажаних і коханих діток, визнання, красуня-дружина та розкішний дім. Проте, навіть у зірок такого рівня не все буває солодко у житті.

Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук показав, як виглядає батько його екс-дружини Олени Войченко

Та у 2020-му році доля ведучого зробила крутий оберт: він розлучився і дуже швидко одружився з іншою жінкою. Його обраницею стала молода та амбітна Христина Горняк. Екс-обраниця лишилася виховувати спільних сина з донькою. З того часу у родині трапилися метаморфози.

Як стверджує Володимир, колишня кохана Олена почала різко обмежувати його спілкування з малюками. Вже не один раз зірковий представник телеканалу “Україна” показував переписку з Войченко, якою хотів продемонструвати, що мати його дітей не хоче брати слухавку. До речі, зараз донечка та синок Остапчука у Канаді, адже у столиці було небезпечно лишатися.

І ось, на арену сімейних перипетій вийшов тесть шоумена. Про це знаменитий чоловік розповів у сторіз. Вова натякає, що батько колишньої має непростий статус:

“…Якщо щось станеться зі мною — це справа рук Сергія Войченка чи його сина Романа, якого, за словами місцевих жителів випустили на свободу у День народження Сергія Войченка, 03.04. Клопотання у прокуратуру подані”, — зазначає Остапчук.

Володимир Остапчук показав, як виглядає батько його екс-дружини Олени Войченко

Також ведучий зазначив, що начебто саме з подачі тестя його власним мамі з татом було заборонено спілкуватися з онуками.

Нагадаємо, що з Оленою Войченко Володимир одружився у 2007 році. Разом з дружиною пройшли через всі складнощі життя.

Схожі статті