Стало відомо про смерть Віталія Козловського та де саме співака поховали: “Помер в Білгород-Дністровську”

Віталій Козловський вперше прокоментував новину про свою смерть в Білгород-Дністровську. Хто поховав артиста та навіщо, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський декілька тижнів тому сколихнув мережу новиною про те, що помер. Чоловік буквально оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram скріншот статті про те, що він загинув у Білгород-Дністровську. І, звісно, спростував свою смерть. Нещодавно він завітав до студії “Ранок з Україною”, в якому розповів Лілії Ребрик та Славі Дьоміну, як це було.

Стало відомо про смерть Віталія Козловського та де саме співака поховали

Віталій Козловський
Стало відомо про смерть Віталія Козловського

Так, артист зізнався, що дізнався про свою смерть завдяки шанувальникам. Підписники почали надсилати Віталію скріншоти, в яких йшлося про те, що він загинув.

Саме тому він оприлюднив у своєму мікроблозі спростування. І як виявилося, зірка зовсім не засмутився через те, що прочитав. Він прямо заявив, що йому все одно на подібні речі. Невдалий жарт був створений одним з користувачів, який отримав доступ до редагування Вікіпедії. Адже поховали Віталія Козловського саме в інтернет-енциклопедії.

“Надіслали мої підписники з Інстаграму скріншот у Вікіпедії, де зазначено, що 18 червня я помер десь у Білгород-Дністровську. Пройшло вже як два дні, а я досі живий. Ну я їй розповів в соцмережах, що мовляв, не вірте усьому, що написано. А це була російська версія Вікіпедії, і я знаю, що до Вікіпедії має причетність практично кожна людина”, – відзначив артист.

У відповідь на розповідь Віталія Козловського Лілія Ребрик пожартувала, що “завчасне поховання” — добра прикмета і артист буде жити дуже довго. В свою чергу співак відзначив, що вже не вперше про це чує.

Схожі статті