Андрій Бєдняков вперше розповів про рідних в окупованому Маріуполі та втрату мами, яку таємно вивезли з міста

Як живуть рідні Андрія Бєднякова в окупації у його рідному Маріуполі? Знищений будинок, відсутність зв'язку з сім'єю. Чи вдасться знаменитості пережити це?

Андрій Бєдняков, більш відомий як ведучий тревел-шоу “Орел і решка” родом із сонячного, прибережного міста Маріуполь. Одразу після закінчення інституту Андрій перебрався до Києва, де почав розвивати медійну кар’єру, а рідні ведучого залишились жити коло моря.

Андрій Бєдняков вперше розповів про рідних в окупованому Маріуполі
Андрій Бєдняков вперше розповів про рідних в окупованому Маріуполі

На початку повномасштабного вторгнення Андрій Бедняков перебував на Мальдівах у відрядженні, а мати та рідна сестра – в Маріуполі. Знаходячись за кордоном, у стані відчаю, страху та безсилля, Бєдняков зізнався, що все, що він міг зробити, це 24/7 сидіти з телефоном в руках і благати сім’ю спуститись до укриття.

Від своїх підписників в Інстаграмі телеведучий дізнався, що в будинок, в якому Андрій провів своє дитинство, попала ворожа ракета, через що багатоповерхівка перетворилась на згарище.

Андрій Бєдняков вперше розповів про рідних в окупованому Маріуполі

Та в той момент Андрій Бєдняков ще не знав, що найстрашніше його чекає попереду. Життя Андрієвої сім’ї в Маріуполі було жахливим. Рідні зливали воду з батарей, топили сніг, на якому пізніше готували їжу. Та не витримавши жахів окупації, холоду, голоду і хвороби, не мавши змоги виїхати із заблокованого міста, мати Андрія Бєднякова померла.

Жінка впала в кому. І дивом сестрі Бєднякова вдалося вивезти мати на непідконтрольну Україні територію, щоб поховати за нормальних умов, а не як це робили в розгромленому місті, прямо у клумбах біля будинків. Сам Андрій навіть не знав, що його мама в надважкому стані, бо за весь чай війни ведучому вдалося поговорити  з сестрою по телефону  лише два рази.

“Мама хворіла. Але вона б ще ЖИЛА! “руський мир” — гірше самої страшної хвороби. Страшно, що я навіть не можу попрощатися з мамою. Але я впевнений, що рано чи пізно — я приїду проститися до матері. Коли на тій території знову буде висіти український прапор”, — написав у своєму Інстаграмі Андрій.

Ми всі співчуваємо Андрію та його сім’ї.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.