Лілія Ребрик розплакалася після розірвання стосунків з чоловіком, за коханням з яким спостерігала вся країна

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик розплакалася в ефірі під час розмови з Віталієм Козловським та Славою Дьоміним. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитій українській телеведучій Лілії Ребрик довелося дуже непросто після початку війни, як і більшості її колег. Втім, через декілька місяців їй вдалося налагодити своє життя: вона повернулася до зйомок у студії та знову насолоджується атмосферою столичного життя. Тим не менш, складні часи дають про себе знати.

Лілія Ребрик розплакалася в ефірі

Не так давно телеведуча зізналася, що розірвала стосунки з російським колегою, який приїжджав до України на зйомки і завжди ділився приємними враженнями від українського народу. Лілію Ребрик дуже засмутив той факт, що чоловік її не просто проігнорував, а заблокував в соціальній мережі Інстаграм. Між зірками була свого роду близькість, адже вони брали участь у зйомках романтичних сцен, а самі грали коханців.

Лілія Ребрик розплакалася в ефірі. Олександр Давидов

У свіжому ефірі Лілія Ребрик знову пригадала про зраду російських колег під час інтерв’ю з Віталієм Козловським. Телеведуча дуже болісно сприймає подібні речі і відкрито ділиться своїми почуттями у зв’язку з цим. Власне, коли зірка почала розповідати про те, що більше не може танцювати, вона почала плакати.

Віталій Козловський та Слава Дьомін вмовляли її не зриватися та не проливати сльози, але Лілія не впоралася з емоціями. Нагадуємо, що Ребрик заміжня за танцюристом Андрієм Диким, а бальні танці стали для нею пристрастю. Раніше телеведуча постійно показувала, як танцює вдома разом з благовірним. Тепер стрічка в її соціальній мережі заповнена лише воєнною тематикою та невеличкими оновленнями щодо її особистого та професійного життя.

Схожі статті