Провал на Холостячці не відпускає: покинута Задворним Злата Огнєвіч знову заговорила про розбите серце

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, якій не вдалося побудувати кохання після участі в реаліті-шоу "Холостячка", знову заговорила про розбите серце.

Злата Огнєвіч стала другою “Холостячкою” країни, за серце якої боролися немало завидних холостяків. Закохати її в себе вдалося бізнесмену Андрію Задворному. Саме його у фіналі проєкту артистка зробила переможцем, однак стосунки пари протривали лише півтора місяці.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Покинута Задворним Злата Огнєвіч знову заговорила про розбите серце

Чоловік кинув зірку, оскільки його почуття зникли, тоді як для неї самої це був великий удар. Злата важко переживала розставання. Їй довелося звернутися за допомогою до психотерапевта, і досі вона не зав’язала нових відносин, оскільки ще не до кінця відпустила минуле. При цьому екс-холостячка підтримує зв’язок з іншим учасником проєкту, який робив для неї все – Максом Тарапатою.

Злата Огнєвіч засвітилася разом з екс-учасником Холостячки-2 Тарапатою
Покинута Задворним Злата Огнєвіч знову заговорила про розбите серце

Втім, вона запевняє, що їх поєднує лише дружба, а у своєму Інстаграмі Огнєвіч вкотре підняла питання розбитого серця – підписниці її питають, що з ним робити:

“Я не скажу, що я супер експерт з кохання, але інколи мені пишуть дівчата і питають, що робити з розбитим серцем. Зі свого власного досвіду я скажу, що нічого не робити. Цей час треба пережити і прожити ось ці емоції, прийняти їх, не залишатися наодинці, не закриватися, і головне – пам’ятати, що кохання нікуди не йде з нашого життя, йдуть люди, через яких воно було послане в наше життя як дар, але ж прийдуть нові люди, будуть нові обставини. Ваше завдання зараз – зі своїм розбитим серцем жити тут в моменті, і створити максимально насичене, але нейтральне водночас середовище, різними подіями, зустрічами, всім, чим тільки можна. І жити, тут і зараз, і насолоджуватися моментом”.

Покинута Задворним Злата Огнєвіч знову заговорила про розбите серце
Покинута Задворним Злата Огнєвіч знову заговорила про розбите серце

Схожі статті