Де живе родина Наталії Сумської: розкішний вид на Київ та елітна деревина на підлозі — нескромна квартира

Наталія Сумська — найзагадковіша у світі зірка, але навіть їй не вдалося приховати всі таємниці. Журналісти довідалися, де проживає сестра Ольги Сумської.

Наталія Сумська. Ця вельми таємнича зірка рідко розповідає про своє життя. Артистка вже давно заміжня, має двох чудових дорослих дітей. Врешті-решт, їй довелося розколотися та повідати все про свої шикарні апартаменти.

Де живе родина Наталії Сумської

Де проживає Наталія Сумська?

Якщо Ольга Сумська не соромиться демонструвати свої хороми у мармурі, то її сестра поводиться вельми скромніше. Наталія ніколи не показувала своєї квартири, а лише раз у 2009-му році зізналася, де мешкає. Виявляється, зірка такого рівня не марить палацами у центрі Києва, а дуже щаслива проживати разом з родиною на вельми молодому районі столиці — Дарниці.

Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв з сином
Де живе родина Наталії Сумської

Тоді, на початку 2010-х, цей район лише розбудовувався. Наталія зізналася, що разом з чоловіком вклала всю душу у ремонт. Для неї немає виключно жіночої або чоловічої роботи. З Анатолієм все ділять навпіл, але картини, які так полюбляє Хостікоєв, прибиває на гвіздки він сам. Весь дизайн пара конструювала самостійною

Сумська-старша — фанатка білих меблів. Вона вважає їх класичними, а ось підлогу разом з чоловіком вирішила зробити дерев’яною. Килимі зірка не визнає, але тоді, у 2009-му скаржилася, що не зовсім чесні робітники не якісно залили її дерево лаком, адже дуже швидко довелося все перероблювати.

Фішкою її помешкання є вазони, адже Наталія дуже любить вирощувати квіти.

Нагадаємо, що у 2021 році акторці довелося зізнатися, що її старша донька Дарина зараз ніде не працює, саме тому їй доводиться допомагати своїй рідні. Утримує Наталія не лише дочку, а й свою онучку.

Схожі статті