Home Шоу-бізнес Де живе родина Наталії Сумської: розкішний вид на Київ та елітна деревина на підлозі — нескромна квартира

Де живе родина Наталії Сумської: розкішний вид на Київ та елітна деревина на підлозі — нескромна квартира

Де живе родина Наталії Сумської: розкішний вид на Київ та елітна деревина на підлозі — нескромна квартира
Де живе родина Наталії Сумської

Наталія Сумська. Ця вельми таємнича зірка рідко розповідає про своє життя. Артистка вже давно заміжня, має двох чудових дорослих дітей. Врешті-решт, їй довелося розколотися та повідати все про свої шикарні апартаменти.

Де живе родина Наталії Сумської

Де проживає Наталія Сумська?

Якщо Ольга Сумська не соромиться демонструвати свої хороми у мармурі, то її сестра поводиться вельми скромніше. Наталія ніколи не показувала своєї квартири, а лише раз у 2009-му році зізналася, де мешкає. Виявляється, зірка такого рівня не марить палацами у центрі Києва, а дуже щаслива проживати разом з родиною на вельми молодому районі столиці — Дарниці.

Де живе родина Наталії Сумської

Тоді, на початку 2010-х, цей район лише розбудовувався. Наталія зізналася, що разом з чоловіком вклала всю душу у ремонт. Для неї немає виключно жіночої або чоловічої роботи. З Анатолієм все ділять навпіл, але картини, які так полюбляє Хостікоєв, прибиває на гвіздки він сам. Весь дизайн пара конструювала самостійною

Сумська-старша — фанатка білих меблів. Вона вважає їх класичними, а ось підлогу разом з чоловіком вирішила зробити дерев’яною. Килимі зірка не визнає, але тоді, у 2009-му скаржилася, що не зовсім чесні робітники не якісно залили її дерево лаком, адже дуже швидко довелося все перероблювати.

Фішкою її помешкання є вазони, адже Наталія дуже любить вирощувати квіти.

Нагадаємо, що у 2021 році акторці довелося зізнатися, що її старша донька Дарина зараз ніде не працює, саме тому їй доводиться допомагати своїй рідні. Утримує Наталія не лише дочку, а й свою онучку.