Переможець Холостячки Еллерт публічно заступився за Мішину і знову довів своє кохання: “Заздрять і заважають”

Знаменитий український гуморист та переможець реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт публічно захистив Ксенію Мішину. За що акторку назвали хвойдою?

Нещодавно знаменита українська акторка Ксенія Мішина потрапила у скандал з колективом “Дизель Шоу”. Розбірки влаштували у справжніх зіркових традиціях — на очах у багатомільйонної публіки в соціальній мережі Instagram.

Олександр Еллерт публічно заступився за Ксенію Мішину

Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті
Олександр Еллерт публічно заступився за Ксенію Мішину

Ксенія Мішина виступала проти протиправних дій керівництва студії, а саме невиплати заробітної плати акторам. А ті, в свою чергу, вирішили дати відсіч знаменитості, однак вийшло не дуже гарно та не по-джентельменськи.

Так, на особистій сторінці Олексія Бланара з’явилася публікація, в якій він назвав Ксенію Мішину “політичною хвойдою”. Колишній обранець зірки Олександр Еллерт одразу ж відреагував на недостойну поведінку колеги. Він оприлюднив у своєму мікроблозі скріншот допису Олексія, і дав вичерпний коментар, в якому заявив, що у чоловіка не працюють мізки, а еволюціонував він в іншу сторону.

Варто відзначити, що Олександра здебільшого підтримали його підписники, а також почали ділитися версіями, через що Олексій вирішив перетнути межу у спілкуванні з Ксенією і перейти на образливі вислови.

Нагадуємо, що “Дизель шоу” потрапило у гучний скандал у зв’язку з зарплатою покійної Поплавської, яку, як виявилося, досі не виплатили родичам. Близькі померлої акторки заявили, що керівництво студії пишно поховало Марину нібито за свій рахунок, але насправді зробило це на заробітню плату Поплавської, яку вона так і не отримала. Варто відзначити, що у Дизель шоу вже давно погана репутація, особливо після того, як студію звинувачувало у продажу російській федерації.

Схожі статті