Сніжана Єгорова перестала спілкуватися з донькою та поскаржилася на своє життя: “Все погано, все пропало”

Колишня дружина Антіна Мухарського тепер стала справжньою притчею во язицех. Колишня ведуча своїми політичними поглядами остаточно зруйнувала свій імідж.

Сніжана Єгорова давно лишилася статусу народної улюблениці. Ще з часів Революції Гідності її запідозрили в антиукраїнській позиції. Навіть 24 лютого не змінило життя та поглядів колишньої ведучої, а її донька Стася Ровінська, яка переживала морок війни в України, врешті-решт перестала спілкуватися з мамою. Для дівчини розрив стосунків став непростим, але її знаменита мама не стала коментувати цю подію.

Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська живе у пустому приміщенні у Нью-Йорку
Сніжана Єгорова поскаржилася на своє життя

Колишня дружина Антіна Мухарського тим часом стала справжнім інтернет-мемом. Так, як знаменитість приховала свої сторінки у соціальних мережах, користувачі онлайн-світу стали знаходити старі інтерв’ю та відео жінки і робити з нею меми та фото-жаби.

У популярній мережі ТікТок зі Сніжаною зробили цілу рубрику POV. Це цілий розділ гумористичних коротких відео, де фанати вигадують неіснуючі ситуації та підставляють відрізки, вирвані з контексту конкретних репортажів.

Єгорову поставили у таку віртуальну ситуацію так, наче вона живе на останні 50 гривень. Вигадали, що їх ведуча витратила на каву, але опускати руки не збирається.

“POV: коли витратила останні 50 грн на каву”, – пишуть з іронією користувачі ТікТоку угорі та продовжують: “Все погано, все пропало, але завтра повинно змінитися”, – показали старезне інтерв’ю зірки.

Сніжана Єгорова поскаржилася на своє життя

Нагадаємо, що з Антіном Мухарським зірка прожила у шлюбі з 2006 по 2015 роки. Народила йому трьох діток, з якими потім забороняла спілкуватися.

Схожі статті